Privacy Notice

Fortrolighed
 Vi tager privatlivets fred for brugere af denne hjemmeside meget alvorligt, og denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan visse oplysninger om dig kan behandles.

www.baderaum.eu vil aldrig dele kundeoplysninger med en tredjepart. Alle ordre data er sikkert behandles for at udføre ordren og fortrolighed er garanteret. Andre mennesker har ikke adgang til alle oplysninger af kundens betaling. Alle betalingsoplysninger er forsvarligt behandlet af vores Betaling Processor og de er forbudt i at bruge oplysningerne på anden måde, men kun opkræves for ordren.

DINE DATA
 "Dine data": alle oplysninger om dig, som er personligt identificerbare, herunder, uden begrænsning, dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, finansielle oplysninger, registrering, password, hvor det er relevant, og andre som du kan identificeres, og at du kan videregive til os eller på anden måde via webstedet til enhver tid.

Fra tid til anden, kan vi levere statistiske oplysninger om salg, handelsmønstre og navigation til velrenommerede tredjeparter. Dette drejer sig om data er indsamlet om dig og andre brugere til at danne aggregerede resultater. Omfatter ikke direkte personlige oplysninger, der identificerer dig som kunde, er du garanteret at give absolut shopping privatliv.

SIKKERHED


 Vi lægger stor vægt på sikkerheden i alle de oplysninger, der er forbundet med vores kunder. Vores sikkerhed og privatlivets fred politikker periodevis og udvidet efter behov og autoriseret personale har kun adgang til brugeroplysninger. Med hensyn til vores websteder, bruger vi sikker server software (SSL) til at kryptere finansielle oplysninger, du input, før det sendes til os.

KONTAKT OS
 Hvis du har spørgsmål om vores politik, eller hvordan vi bruger dine oplysninger, kan du kontakte vores kundeservice site.

Tilbage